Дівчата думають про все на світі

Тіммеш, К. Дівчата думають про все на світі [Текст] : розповіді про винаходи, зроблені жінками : [для дітей мол. та серед. шк. віку] / К. Тіммеш ; пер. з англ. Т. В. Марунич ; худож. М. Світ. – Харків : Ранок, 2019. – 56 с.

Привіт! З вами Почитайка! Сьогодні рекомендую дуже цікаву книгу, де в доступній формі дітям доносять цікаву, важливу та більш дорослу інформацію.

 

Дівчата думають про все на світі, і то є факт. Від підгузків для дітей до найтривкішого матеріалу, який застосовують у космосі. Замислившись одного разу, як зробити життя більш легким, жінки сіли за створення свого геніального винаходу. Їхні наполегливість, оптимізм і віра в свої сили дали поштовх на створення речей, яким і досьогодні немає рівних. Історії цих жінок надихають і допомагають у важку хвилину не здаватися, а йти до своєї мети. Можливо, наступний патент стане твоїм?

 

 

 

 

Ця книга, це підбірка мотивуючих історій про те, як у різні часи, дівчата різного віку робили нові відкриття. Деякі з них завдяки своєму розуму, деякі завдяки щасливому або,навіть, не щасливому випадку, відкривали щось нове для цілого людства.

 

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.