Скелліґ

Алмонд, Девід. Скелліґ : [повість : для серед. та ст. шк. віку] / Д. Алмонд ; пер. з англ. Д. Ю. Березіної ; передм. автора ; худож. О. Железняк. – Харків : Віват, 2020. – 176 с.

Привіт! З вами Почитайка! Пропоную вашій увазі книгу відомого англійського дитячого письменника Девіда Алмонда. Це дивна історія, що викликає дивні почуття.

Майкл із родиною переїжджає у невеличке містечко і страшенно нудиться без друзів. Аж якось виявляє, що в їхньому напіврозваленому гаражі живе дивний виснажений буркотун на ім’я Скелліґ. Він говорить якимись шарадами, та й сам по-справжньому таємничий: здається, з-під його піджака випинають крила. Хлопчик потайки навідує загадкове створіння, довіривши таємницю тільки дівчинці на ім’я Міна.

 

 

 

 

 

 

Разом із героями книжки читачі поринуть у дивовижний світ і спробують розгадати, ким насправді є Скелліґ і чи причетний він до порятунку Майклової сестрички. Може, янголи справді існують, тільки вони не такі, якими ми їх уявляємо.

 

 

Девід Алмонд (англ. David Almond) – англійський письменник, відомий перш за все як автор творів, орієнтованих на дитячу та підліткову аудиторію, і написаних в жанрі магічного реалізму.

Роботи Алмонда перекладені більш ніж на 20 мов. У 2010 році він став лауреатом Премії імені Г. Х. Андерсена, часто званої «Нобелівською премією для дитячих письменників». Зараз письменник зі своєю родиною живе в графстві Нортумберленд на північному сході Англії.

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.