Детектив Кефірчик і перший труп

Стренковська-Заремба, Малгожата. Детектив Кефірчик і перший труп [Текст] : повість : для мол. та серед. шк. віку / М. Стренковська-Заремба ; пер. з пол. Я. Івченко ; іл. А. Данчишин. – Львів : Урбіно, 2019. – 256 с.

 

 

 

Привіт! З вами знову Почитайка! А ми з вами продовжуємо розплутувати таємниці разом з нашим детективом. Це друга книжка із циклу про знаменитого детектива Теодора Кефірчика.

 

Після успішного розслідування справи зниклого скелета в житті юного детектива Теодора Кефірчика нарешті з’являється довгоочікуваний труп. Чому охорона не приїхала вчасно? Навіщо вигулювати поводок без собаки й чому це обов’язково робити, коли в тебе канікули? Що шукали зловмисники в будинку ворожки Кассандри та що поєднує її з азартним власником похоронного бюро? Відповіді на ці та інші запитання на шляху до розгадки героєві допомагає знайти вірний та вічно правильний Домінік, зарозуміла руда Кароліна, а під ногами постійно плутається пара «експресів» (тобто «експертів») – Малий та Бартусь. Буде класно і… страшно!

 

Малгожата Стренковська-Заремба

Польська дитяча письменниця, авторка підручників, рецензентка літературного часопису «Nowe Książki», журналістка, член Товариства польських письменників, стипендистка Міністерства культури та національної спадщини Польщі (2006-2015).

Лауреатка багатьох літературних премій та нагород, серед яких Літературна премія ім. Корнеля Макушинського, «Книжка року» польської секції IBBY тощо. 2015 року була номінована на премію Астрід Ліндгрен.

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.