Детектив Кефірчик. У пошуках скелета

Стренковська-Заремба, Малгожата. Детектив Кефірчик. У пошуках скелета [Текст] : повість : для мол. та серед. шк. віку / М. Стренковська-Заремба ; пер. з пол. Я. Івченко ; іл. А. Данчишин. – Львів : Урбіно, 2018. – 224 с.

 

 

 

Юні друзі! Вас вітає Почитайка! Любителям детективного жанру пропоную познайомитися з польською письменницею Малгожатою Стренковською-Зарембою і її Детективом Кефірчиком. Це перша книжка із циклу про знаменитого детектива Теодора Кефірчика.

 

У книжці відомої польської дитячої письменниці на тебе чекає безліч загадок та багато сміху! Теодор Кефірчик мріє про кар’єру детектива, тому коли його звинувачують у крадіжці скелета з кабінету біології, він вирішує провести власне розслідування.

 

 

 

 

Юному детективові допомагає завжди чемний Домінік. У хлопців є кілька версій, і це ускладнює пошуки. А ще їм перешкоджає допитлива Кароліна та двійко неслухів: Малий і Бартусь. Під час розслідування діти потрапляють у лабети банди злодіїв і…

 

 

 

 

 

 

 

Малгожата Стренковська-Заремба

Польська дитяча письменниця, авторка підручників, рецензентка літературного часопису «Nowe Książki», журналістка, член Товариства польських письменників, стипендистка Міністерства культури та національної спадщини Польщі (2006-2015).

Лауреатка багатьох літературних премій та нагород, серед яких Літературна премія ім. Корнеля Макушинського, «Книжка року» польської секції IBBY тощо. 2015 року була номінована на премію Астрід Ліндгрен.

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.