Таємні щоденники Улісса Мура

Таємні щоденники Улісса Мура – це серія книг про подорож трьох героїчних підлітків, близнюками Джейсоном і Джулією Кавенантамі і Ріком Баннером в часі і просторі, написана італійським письменником Пьердоменіко Баккаларіо в 2004-2015 роках. Книги перекладені більш ніж на 20 світових мов і досі продовжують видаватися в Італії.

За сюжетом, автором серії вважається Улісс Мур, який проживає на віллі Арго в Кілморського бухті, графстві Корнуелл, Англія. Спочатку рукопис був зашифрований. Переклад і адаптацію здійснив співробітник видавництва, який вважається перекладачем «Таємних щоденників Улісса Мура».

Спочатку планувалося видати лише 16 щоденників, але потім їх кількість в Італії досягла вісімнадцяти, останній з яких був виданий в 2016 році.

Один з персонажів серії колишній господар вілли Арго. З його ім’ям пов’язано багато легенд Кілморського бухти. Він прожив на віллі 40 років, і ніхто ніколи його не бачив. Він ніколи не з’являвся на людях, ніколи не залишав межі вілли. Жителі Кілморського бухти вважають, що це пов’язано з величезним шрамом через все обличчя. Був одружений. Дітей немає. Дружина Пенелопа померла кілька років тому, впавши з скелі, за словами садівника Нестора. До моменту описуваних подій – мертвий для всіх. Про те, що його смерть – містифікація знає тільки садівник Нестор. Мета містифікації – щоб на віллі з’явилися діти, які зможуть подорожувати в часі і просторі на кораблі Метис. Саме тому він дає розпорядження садівнику продати будинок сім’ї, в якій буде як мінімум двоє дітей. Великий знавець старовинних мов, володар великої бібліотеки по втрачені мовах, кодах, зашифрованих написах, в тому числі книги «Словник забутих мов», яка стає незамінним помічником для головних героїв серії. Пізніше стане відомо, що садівник Нестор і є Улісс Мур.




Улісс Мур

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.