TikTok. Що це взагалі таке?

  У 2021 році, здається, не залишилося людей, які так чи інакше не чули б про TikTok – додаток, який вдало поєднав в собі функції Instagram та Snapchat . Він прогримів в 2018 році, завоювавши величезну популярність серед підлітків США, а потім про нього заговорили в усьому світі.

 Як уже згадувалося вище, TikTok – це сервіс, за функціоналом нагадує відразу Instagram, Snapchat і Vine. Він призначений для створення і перегляду відеороликів довжиною 15 секунд. В основному ролики є кліпи, скетчі або реакції на тренди. Крім того, він дозволяє запускати прямі ефіри.

Аудиторія сервісу становить понад 800 млн осіб на місяць. При цьому слід зазначити, що сервісу вдалося набрати таку базу користувачів практично за рік, у той в час як у Instagram пішло на це близько 9 років. TikTok  вважається чи не головним додатком для молоді.Тому немає нічого дивного в тому, що TikTok з його роликами і фільтрами «вистрілив».

Популярність TikTok  зростає з кожним роком. З огляду на темпи його зростання, можна припустити, що в найближчому майбутньому про нього не забудуть.

 

 

 

 

Рубрика: Хобі і ти
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.