Привіт, юний кулінар!
Найпопулярнішими стравами для сніданку по праву вважаються вівсяна каша, а також яєчня або омлет. Воно й зрозуміло: готуються швидко, до того ж ситні, корисні і смачні. Але навіть найулюбленіші і звичні продукти при частому вживанні починають набридати, і ось в такий момент якийсь чудовий пп-шник і придумав вівсяний млинець – рецепт для правильного харчування.
Вівсяний млинець (пп рецепт з вівсяним борошном або меленими пластівцями) – справжня знахідка для любителів смачно і ситно поснідати, а також перекусити протягом дня корисною і здоровою їжею. Цей млинець складається з тих же яєць, вівсянки і молока, ось чому він з легкістю замінює і кашу, і яєчню, і омлет.
Вівсяний млинець – рецепт для правильного харчування, калорійність якого в розумних межах. Він хороший і сам по собі, але набагато смачніше буде додати до нього різноманітну начинку, солодку або солону за смаком.
Тобі знадобиться:
- 2 яйця;
- 6 столових ложок вівсяних пластівців довгого варіння;
- 6 столових ложок молока;
- дрібка солі
Для начинки:
1 варіант:
- половина банана
- 4 кубики шоколаду
2 варіант:
- 2 ст. ложки м`якого сиру
- 3-4 шматочки слабосоленої риби
Спосіб приготування:
Пп рецепт цього, вже легендарного, млинця простий. Ділимо всі інгредієнти на 2 частини і по черзі готуємо 2 млинчика.
Геркулес попередньо потрібно змолоти за допомогою блендера або кавомолки, але не до стану борошна, а щоб залишились великі часточки.
У миску з підготовленою вівсянкою розбий яйце.
Додай молоко, трохи підсоли і все ретельно перемішай.
Вилий суміш на холодну сковоріду з хорошим антипригарним покриттям, включи повільний вогонь і готуй до появи пухирців.
Виклади на одну сторону першого млинця м`який сир і шматочки слабосоленої риби.
Накрий другою стороною. Через декілька секунд вимкни вогонь. Вівсяний млинець з несолодкої начинкою готовий.
Зроби все те ж саме з другим млинцем, тільки тепер виклади на нього кружечки банана разом з часточками шоколаду. В результаті у нас вийшли два чудових вівсяних млинця з різною начинкою.
Начинити млинці можна чим завгодно. Наприклад: твердим сиром і овочами, курячим філе, сиром з ягодами, арахісової пастою з бананами. Якщо як слід проявити фантазію, то кожен день на сніданок або перекус можна балувати себе і близьких новими смаком.
Залишити відповідь