Привіт, юний кулінар!
Осінь дарує нам безліч корисних і смачних продуктів, серед яких і гриби. Сьогодні ми пропонуємо тобі рецепт смачного і корисного блюда з цим подарунком природи
Тобі знадобиться:
- 300 грамів шампіньйонів (або будь-яких інших грибів);
- 2 середні цибулини;
- 4 яйця;
- петрушка;
- майонез;
- сіль
Гриби почисти від шкірки і поріж не дуже дрібними скибками. Підсмаж їх на сковорідці протягом 15 хвилин. Почисти і подрібни цибулю, додай до грибів і підсмаж ще 10 хвилин.
Відвари 4 яйця, почисти та поріж дрібними кубиками. З`єднай в одній мисці смажені гриби з цибулею та яйця. Додай петрушку, сіль та майонез за смаком.
Дуже смачно буде, якщо намастити підсмажений тост.
Смачного!!!
Залишити відповідь