Лицар Смарагдієвого ордену Люмберн

 

 

 

 

 

 

Чернінька, Ю. Лицар Смарагдієвого ордену Люмберн [Текст] : [казкова повість : для мол. та серед. шк. віку] / Ю. Чернінька ; худож. О. В. Чичик. – Київ : КМ-БУКС, 2019. – 304 с.

Друзі, Почитайка вітає вас! Пропоную поринути у нову пригоду разом з автором – Юлією Чернінькою.

Світ чародіїв обрав своїм Лицарем хлопчика Ярослава й покликав його в далеку мультисферну подорож до міста Люмберн. Попереду на нашого героя чекатиме багато пригод, де будуть летючі птеродактилі й запальні нурсики, стародавні фортеці і привиди-святики, чарівники-добродії, а ще лиходій Магістр, його бездушні слуги алебарди, кривавий Кат… Місія Лицаря велична. Він має врятувати місто від злого правителя та повернути безрадісним дітям Життєдайне Мерехтіння. Чи вдасться звичайному київському хлопчикові повернути в Люмберн радість? Часи відважних героїв не минули – все можливо, коли є підтримка друзів, відвага та непереборне прагнення допомогти Добру здолати Зло.

Юлія Чернінька  у  2005 році закінчила ЛНУ ім.І .Франка (факультет культури та мистецтв). Шість років пропрацювала у Національній академічній хоровій капелі  України «Трембіта» на посаді артистки капели,   і на даний момент знову навчається у ЛНУ ім. І.Франка на кафедрі журналістики. Любить природу, подорожувати. Захоплюється написанням віршів й вважає, що навіть у маленький  римований  твір  можна вкласти глибокий зміст та душевні переживання автора.

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.