Останниця. Одна на світі

 

 

 

 

 

 

Епплґейт, К. Останниця. Одна на світі [Текст] : [роман : для дітей серед. шк. віку] / К. Епплґейт ; пер. з англ. Г. Яновської ; за ред. Р. Трифонова ; іл. М. Костенко. – Харків : Жорж, 2019. – 448 с.

Привіт! З вами знову я, Почитайка! Пропоную вашій увазі першу книгу циклу фентезі від авторки світових бестселерів, володарки премії «Медаль Джона Ньюбері» Кетрін Епплґейт. «Захоплива, динамічна – ця книжка не з тих, що довго стоять на полиці нечитаними.» – із рецензії часопису Американської асоціації бібліотекарів.

 

Биш звикла бути найменшою і наймолодшою, але вона завжди почувалася частиною чогось великого – частиною сім’ї, частиною зграї. Так було до того жахливого дня, коли Биш залишилася сама – і тепер вона остання зі свого роду, остання з дейрнів… Останниця. Для дейрнів зграя – це все: коріння і крона, серце і душа.

 

Тому Биш вирішує перевірити, чи правдиві легенди про представників її виду, яким вдалося вижити. Вона вирушає у небезпечну подорож войовничим королівством Недарра. Дорогою хоробра дейрна зустрічає достойного вобика Тоббла, багатолику дівчину Кхару, гордого кота-філівету Лови-Удачу та Ренцо — злодія, що має честь. Нові друзі стають справжньою сім’єю для Биш і разом відкривають жахливу таємницю, яка загрожує існуванню не тільки дейрнів, але й усіх істот їхнього світу.

 

 

Кетрін Еліс Епплгейт (англ. Katherine Alice Applegate) – американська письменниця-фантастка, яка відома насамперед як авторка книг для підліткової аудиторії.

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.