Бодо Шеферу – 60!

   10 вересня виповнюється 60 років Бодо Шеферу – німецькому письменнику, лектору, бізнесмену і підприємцю. Один з провідних фінансових консультантів у Європі. Автор бестселерів з персональної та фінансової ефективності. Його семінари з успіхом проходять у багатьох країнах світу — Німеччині, Бельгії, США, Австралії, Туреччини. Є неперевершеним практиком в області тайм-менеджменту і по управлінню фінансами, володіє неординарним мисленням, за що і отримав широку популярність.

Народився 1960 року в Кельні, Німеччина, у родині адвоката. Відвідував середню школу в Каліфорнії. Згодом здобув юридичну освіту в Німеччині. Провчившись шість років, Шефер кинув юридичний факультет і почав торгувати тканинами і дешевими мексиканськими прикрасами. Він не хотів бути схожим на свого батька, економлячи на всьому, і жив за принципом: «Переможець їде по життю першим класом». Ведучи розкішне життя, швидко збанкрутів. Зі скрутної ситуації він знайшов оригінальний вихід: звернувся за допомогою до «фінансового тренера». А за вісім років він довів власний капітал до 800 млн. Згодом сам став блискучним фінансовим тренером.

Пропонуємо вам познайомитися з книжками, які допоможуть навчитися правильно розпоряджатися грошима.

Рубрика: Арка новин  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.