Кривава посмішка дракули

Страшенно раді тебе бачити, наш юний друже!

Наближається свято – Геловін або День усіх святих – популярне у західних країнах. Однак останніми роками воно набуває все більшої популярності у нас. Та ти про це, напевно знаєш. На Геловін так хочеться чимось здивувати і налякати друзів, приготувавши страшні страви, надзвичайні, зубасті, з великими очима, павучасті, членистоногі, скелетопобіні й огидні, але при цьому цілком їстівні і смачнючі. Що ж ми можемо тобі запропонувати одну таку страву. Вона має назву “Кривава посмішка Дракули”…

Печиво “Кривава посмішка Дракули”
Ти коли-небудь бачив посмішку самого графа Дракули? Хіба що у мільтфільмах, або на картинках, а чому б тоді не втілити цю “чарівну посмішку” у кулінарному мистецтві?

Тобі знадобиться:
-печиво (можна приготувати самостійно, або купити готове, головне не вибирати дуже крихке);
-міні-зефір;
-ванільне морозиво;
-червоний харчовий барвник;
-мигдальні пластівці для декорування.

Приготування:
Розріж печиво наполовину. Для цього краще купити велику печиво, яке не дуже кришиться. Додай до морозива червоний барвник. Намаж кожну половинку печива “кривавим морозивом”.
На одну половинку печива вистав міні-зефір. Це і будуть зуби Дракули. Накрийте іншою половинкою печива. Щоб зробити ікла – вставте між зефіркамі пластівці з мигдалю. І подавай до столу!

Не забудь враховати, що морозиво може танути. Тому таке печиво краще не готувати заздалегідь, а подавати відразу.

Страшно смачного тобі Геловіну!

Джерело: https://24tv.ua/lifestyle/ru/ukraina_tag1119/

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.