Теплий осінній ранок

Осенний чай - ОсеньВітаємо, дорогий друже!

Останнього разу ми запропонували тобі продовження попереднього випуску. Коли на вулиці прохолодно, корисно пити теплий та смачний чай. Дозвольте собі кілька експериментів і спробуйте цікаві поєднання смаків «осіннього чаю».

Чорний чай з вишнями

Спробуй замість лимона додати в чай вишні, можна мороженої. Це дуже смачно. Вишня додає необхідну кислинку і терпкість, але відчувається м’якше, ніж лимон. Заварений в скляному чайнику такий чай виглядає дуже красиво і тепло.

Обліпиха з яблуком і м’ятою

Такий чай підвищує захисні функції організму: 2 частини обліпихи, 1 частина м’яти, 1 частина яблук. Температура води — 90-95 градусів. Залий і трохи покалатай ложкою у воді компоненти, дайте настоятися 10 хвилин. Щоб чай за цей час не охолов — накрий утеплюючим ковпаком. Цей чай також можна заварювати в термосі: чим більше він настоюється — тим він смачніший.

Осінні прянощі

Кориця — 1 частина, гвоздика — 1 частина, мускатний горіх — 1 частина, чорний чай — 2 частини. Усе з’єднати і залити в чайнику окропом. Додати за смаком цукор, і при бажанні — молоко. Цим чаєм відмінно починати день, особливо якщо чекає подорож по осінній негоді.

Обліпиха з апельсином і корицею

Сонячне поєднання кольору і смаку подарує тепло в осінній чи зимовий ранок. Півсклянки обліпихи, один нарізаний солодкий апельсин, паличка кориці і мед за смаком. Всі з’єднайте і залийте 600 мілілітрів гарячої води. Мед краще додати вже в чашку.

Чорнично-горіховий з медом

Столова ложка ягід чорниці, чайна ложка чорного чаю, чайна ложка перегородок з волоського горіха. Всі залий окропом 600 мілілітрів і залиш під утеплюючим ковпаком або в термосі на 10 хвилин. Перед питтям додай за смаком меду.

Смачного чаювання!

Джерело: https://ukrhealth.net

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.