Теплий осінній ранок

Привіт любий друже!

Осінь – не сумна пора рока, а час коли, пора пити смачний чай. От і сьогодні ми хочемо запропонувати тобі попити смачного чаю. Ми підготували для тебе декілька рецептів. Обирай будь-який, або смакуй кожного дня новим.Особливо корисно пити такі чаї осіннього ранку.

Чай з корицею і яблуком

Додай в чорний або зелений чай кілька тоненьких скибочок ароматного яблука і паличку кориці – це швидко. По-осінньому теплий і ароматний чай готовий вже через три хвилини.

Малиново-м’ятна солодкість

Внести багато літа в тихий осінній ранок буде дуже корисно. Кілька свіжих або заморожених ягід малини, гілочка з трьома-чотирма листочками м’яти, половина чайної ложки меду. Ви отримаєте свіжість і душевну рівновагу. М’ята і малина чудово поєднуються за смаком, і при цьому доповнюють корисні властивості один одного. При цьому такий чай можна пити без обмежень. Він буде дуже корисний при вегетосудинній дистонії, розладах травлення, печії, дискінезії жовчовивідних шляхів.

Суниця і липа

Ще одне літнє поєднання ароматів і смаків. Для чаю можна використовувати засушені або свіжі ягоди суниці, і навіть гілочки і листя. Липу і суниця кладуться в чайник, і заливаються водою 90-95 градусів. Закрий чайник і почекай 10 хвилин. тепер можеш насолоджуватися смачним чаєм, і якщо хочеш підсолодити – додайте трохи меду.

Малина з молоком / вершками

Такий чай заспокоїть і налаштує на продуктивну роботу впродовж дня. Залий ягоди малини окропом 1/1, через п’ять хвилин додайте ще одну частину молока або вершків.

Чорний чай з імбиром і лимоном

Це майже класика в холодну пору року. Поєднання лимона з імбиром і чорним чаєм бадьорить і налаштовує імунітет на активну роботу. Зігріваючий ефект цього чаю можна використовувати для зимових походів на роботу пішки. Термос з чаєм буде відмінним доповненням до пейзажу і доброму ранку.

Це ще не всі рецепти чаю. Далі буде….

 

Джерело: https://ukrhealth.net

 

 

Опубліковано у Смачна бібліотека | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.