Фіолетові млинці

Привіт, дорогий друже!

Раді знову тебе вітати на нашій кулінарній сторінці. Сьогодні ми хочемо поділитися з тобою рецептом фіолетових млинців!…

Так, вони надзвичайні і без жодної краплі барвника. Тільки натуральні продукти. Занотовуй рецепт.

Тобі знадобиться:

Борошно – 200 граммів;
Яйця – 3–4 штуки;
Молоко  – 250 мілілітрів;
Цукор – 100 граммів;
Заморожена смородина – 150 граммів;
Рослинна олія 2 столові ложки
Сіль – дрібка

Спосіб приготовання:

Перш за все, потрібно розморозити смородину. Тим часом можна зайнятися іншими процесами.

Візьми глибоку миску. Розбий в неї яйця. Додай половину цукру. Яйця та цукор збивай міксером до утворення пінки. До цієї маси поступово додавай борошно. Тісто не має бути занадто густим або рідким. Додай дрібку солі та добре перемішай. Далі влий у суміш молоко та збивай до тих пір, поки всі грудочки не зникнуть.

Смородину змішай з іншою частиною цукру та зроби однорідне пюре.

Влий смородинове пюре у ємність із тістом. Додай рослинну олію, перемішай.

Трохи змастивши пательню рослинною олією, можна починати обсмажувати млинці.

Фіолетові млинці смачно начинити кисломолочним сиром, полити зверху сметаною та щедро посипати ягідками смородини.

Смачного!

Викор. ресурс: https://rud.ua

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.