Школа Добра і Зла. Світ без принців

Чейнані, З. Школа Добра і Зла. Світ без принців [Текст] : роман : для дітей серед. шк. віку. Кн. 2 / З. Чейнані ; пер. з англ. Т. В. Марунич ; худож. Я. Бруно. – Харків : Ранок, 2018. – 528 с.

Рада вітати вас! Я, Почитайка, пропоную вашій увазі книгу із циклу відомого письменника Зомана Чейнані «Школа Добра і Зла» – «Школа Добра і Зла. Світ без принців».

Це, передусім, дуже дівчача книжка. Дія її відбувається у світі, в якому казки – не вигадані історії, і реальніші навіть за саму реальність, адже можуть впливати на «неказковий» світ і змінювати його.

Так, сюжет «Школи…» може видатися дещо знайомим, особливо для тих, хто любить підліткове фентезі і вже знайомий зі світом Гаррі Поттера. Школи, які ворогують між собою, вчителі зі своїми таємницями, картини, які розповідають історії, заклинання, магія, ліс, в який заборонено ходити під страхом смерті, туалетна кімната – все це ми вже точно десь проходили! Насправді, нічого дивного, такі моменти можна знайти в більшості книг схожого жанру.

Головні героїні, у всьому світі зібрали власні армії прихильників. «Школа Добра і Зла» – фентезійний цикл, який, можливо, і не стане улюбленим, але вам точно захочеться дізнатися, що ж там буде далі, і чи здобудуть героїні своє «Довго і щасливо».

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.