Морквяні панкейки

Привіт, юний кулінар!

Сьогодні в нас для тебе рецепт незвичайних панкейків. Панкейки — смачна страва, популярна в Америці та Канаді. За товщиною й пишністю панкейки схожі на більш звичні нам оладки. Готуються панкейки на молоці з додаванням розтопленого вершкового масла — останній інгредієнт надає цій страві особливого смаку.
Як і оладки, панкейки готують з різною начинкою та добавками: гарбузові панкейки, бананові панкейки, сирні панкейки. Сьогодні ж ми приготуємо морквяні панкейки. 

 

Для приготування смачнющих панкейків з моркви тобі знадобиться:

  • одна і три чверті склянки молока;
  • чверть чашки розтопленого вершкового масла;
  • 2 яйця;
  • 4 середні морквини;
  • 2 склянки + 2 столові ложки борошна;
  • 2 столові ложки розпушувача;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 4 столові ложки цукру (або 2 столові ложки цукру + 2 столові ложки меду);
  • 2 дрібки меленої кориці;
  • 2 дрібки меленого мускатного горіха;
  • дрібка меленого імбиру — за бажанням.

Спосіб приготування: 

Моркву очисти від шкірки та подрібни.

У блендері добре перемішай молоко, яйця та вершкове масло.

Додай в блендер моркву і добре все подрібни, щоб не залишилося грудочок.

Додай в блендер дві склянки борошна, розпушувач, цукор, сіль та добре перемішай. В кінці додай прянощі, перемішай. Якщо тісто вийшло дуже рідким, додайте ще 2 столові ложки борошна, перемішай.

Підсмаж панкейки на сковороді з двох сторін.4

Подавайте з солодким сиропом, йогуртом, ряжанкою або сметаною.

Смачного!

Джерело: https://milkalliance.com.ua

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.