Привіт, юній кулінар!
Зима – чудова пора року, аби пити надзвичайно смачний чай.
Чай, звісно, смакує і так. Але цей напій можна удосконалити та зробити особливо смачним за допомогою корисних додатків! Яких? Ми відкриємо тобі декілька таємниць. Читай далі….
1. Цитрусові шкірки
У цедрі лимону та апельсину міститься найбільше вітаміну С, флавоноїдів і твердих волокон, які добре впливають травний тракт і покращують настрій. І, звісно ж, цедра робить чай особливо ароматним!
- 2. Аніс
- Гарячий чай з анісом допомагає при болях в горлі і кашлі. До того ж, зірочки анісу прикрасять твій напій.
- 3. Кардамон
Він не лише надасть твоєму напою вишуканого смаку – кардамон ще й знімає головний біль після важких уроків.
4. Кориця
Ця ароматна приправа допоможе створити затишок у домі, налаштує тебе на спокійний лад та подарує гарний настрій. Тож додайте дрібку меленої кориці у чай або поклади у нього 1 паличку цієї прянощі
5. Корінь імбиру
Зігріває, тонізує, активізує обмін речовин і, звісно ж, робить чай надзвичайно смачним та корисним.
6. М’ята
М’ятний чай чудово заспокоює та допомагає відновити душевну рівновагу. Найкраще пити чай з м’ятою ввечері, перед сном.
7. Журавлина
Ці ягоди – джерело вітамінів. Розітри їх з цукром та додайте до чаю.
Смачного чаювання!
Пам`ятай! Додавати до чаю ці “смаколики”необхідно в обмежаній кількості!
Джерело: http://patelnya.com.ua/7
Залишити відповідь