Привіт, юний кулінар!
Зимового дня обов`язково потрібно вживати теплі напої. Чай та копот це вже звичні нам напої. А як щодо киселя? Це тягучий теплий напій так налаштовує на домашній затишок. Тож пропонуємо тобі самостійно приготвувати цей напій. А буде він у нас не звичайний. а з кураги.
Тобі знадобиться:
- курага 150 граммів;
- цукор 1 столова ложка;
- крохмаль 2 чайна ложка;
- кислота лимонна дрібка
Спосіб приготування:
Промий курагу, залий кип’ятком та вари поки курага не стане м’якою, приблизно 25-30 хвилин. Разом з водою перемели курагу блендером в каструлі. Додай цукор, лимонну кислоту і нагрій до закипання. Розведи крохмаль в 100 мл холодної води, влий у каструлю, помішуючи суміш і вари до загустіння.
Ось і готовий наш смачнющий кисіль
Джерело: https://receptystrav.com.ua
Залишити відповідь