Привіт юний кулінар!
Друже, чи доводилось тобі колись самому готувати торт? Якщо ні, то сьогодні пропонуємо приготувати ось такий торт Снікерс за мотивами улюбленого багатьма батончика, рецепт якого вам обов’язково сподобається. По-перше, це рецепт торта без випічки, по-друге, готується швидко і без зайвого клопоту.
Тобі знадобиться:
- масло вершкове 250 граммів;
- маршмеллоу 250 граммів;
- кукурудзяні пластівці 300 граммів;
- будь-які горіхи (підсмажений арахіс, кешью або фундук) 180- 200 граммів;
- варене згущене молоко (Іриска) 150 граммів;
- шоколад молочний або чорний 180-200 граммів.
Рецепт приготування :
Масло розтопи, додай в гаряче масло маршмеллоу, розмішуй до тих пір, поки маршмеллоу розчиниться.
У цю ж ємність, в якій ти розтопив масло з маршмеллоу (або в інший посуд), висип кукурудзяні пластівці, все перемішай і виклади цю суміш у форму. Зручно, якщо форма роз’ємна. А якщо немає рознімної форми, рекомендую прокласти дно і стінки форми нероз’ємною форми харчовою плівкою – зручно буде діставати готовий смаколик.
Зверху на пластівці виклади горіхи (попередньо їх обсмаж), можна використовувати як один, так і кілька видів горіхів. Горіхи виклади так, щоб вони покрили попередній шар з пластівців. Виклади на горіхи шар вареного згущеного молока (іриски), щоб вона також покрила горіхи.
Розтопити на водяній бані шоколад і залити зверху наш торт. Поставити в холодильник, а краще – в морозилку, до повного застигання – мінімум на 30 хвилин.
Торт Снікерс без випічки готовий!
Можна готувати каву або чай і смачного!
Джерело: https://papinaeda.com
Залишити відповідь