Оладки з гарбуза і яблука

Привіт, юний кулінар!

Осінь – чарівна пора року. Саме в цей час дозрівають жовтогарячі плоди гарбуза. Надзвичайно корисний, яскравий і смачний, а скільки смаколиків можна з нього приготувати!

З гарбуза готують різні страви: другі, соуси, напої і навіть десерти. Мало того, що він дуже корисний і його рекомендують споживати навіть у сирому вигляді, гарбуз до всього має ніжний солодкуватий смак і може зберігатися цілий рік. Цей овоч чудово поєднується з іншими овочами, так і з м’ясом, куркою, злаками і кисломолочними продуктами.

Ось саме тому ми і підготували для тебе цікавий рецепт одного з таких гарбузових смаколиків  

До твоєї уваги, рецепт надзвичайно корисних оладок. Спробуй приготувати! Проте, мабуть, тобі знадобиться допомога когось із дорослих, адже почистити гарбуз від шкірки справа не з легких

Тобі знадобиться:
– 400 грамм гарбуза;
– 1 яблуко;
– 2 яйця;
– 1 склянка борошна;
– 0,5 склянки кефіру;
– 2 столові ложки цукру;
– 3-4 столові ложки олії, кориця на кінчик ножа, сіль за смаком.

Розпочинаємо приготування:

Яблуко і гарбуз помий, очисти від шкірки і насіння.

Яблуко і гарбуз натри на крупній тертці. Змішай яйця, цукор, сіль, корицю, кефір, додай борошно і перемішай. Додай в тісто гарбуз, яблуко і ще раз перемішай.

Ложкою акуратно викладай оладки з гарбуза і яблука на трохи розігріту сковороду з олією.

Смаж оладки з гарбуза і яблука на слабкому вогні під кришкою з двох сторін до готовності 4-5 хвилин.

Зняті зі сковороди оладки з гарбуза і яблука помісти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Подавайте оладки з гарбуза і яблука гарячими зі сметаною, варенням або медом.

Смачнюща страва виходить! 

 

Джерело: smakuivdoma.com.ua

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.