Вітамінний подарунок

Привіт друже!

Дуже скоро весь світ відзначатиме Міжнародний жіночий день. До цього свята необхідно підготуватися! А головне – підготувати подарунок! Що ж подарувати мамі, бабусі, сестрі або подрузі? Квіти, поробка зроблена власноруч, вірші… Все це вже було. Пропонуємо тобі сьогодні оригінальний рецепт смачного подарунку, який неодмінно сподобається усім. Хочеш дізнатися що це? дивись далі…Тобі знадобиться:

  •  400 грамм меду;
  •  80 грамм змішаних горіхів;
  •  80 грамм змішаних сухофруктів.

Спрсіб приготування:

Духовку розігрій  до 160˚ С. Горіхи розклади на деку в один шар і запекти в духовці 8-10 хвилин, поки горіхи добре підрум’яняться. Вийми з духовки і дай охолонути на деку.

Мед пересип в невеликий сотейник з товстим дном. Трошки прогрій на маленькому вогні, постійно помішуючи, до текучої консистенції, але не кип’яти.

У стерилізовану банку поклади сухофрукти та горіхи, шарами або змішавши все разом. Залий доверху медом і закрий кришкою. Дай 2 дня постояти в темному місці (не обов’язково холодному) і подарунок готовий!

Банки можна простерелізувати наступним чином: помити банки чистою губкою з содою. Відкритими викласти на середню полицю духової шафи, включити температуру 120˚ С. Після того як температура духовки дійде до 120 ˚С, тримати банки 20-25 хвилин. Кришки на 5 хвилин залити окропом.

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.