Привіт, друже.
Чи знаєш ти, який овоч є одним з найкорисніших і має неймовірний червоний колір? Звичайно буряк! Різноманітність користі, яку дарує буряк організму, виникає від багатства його складу у вигляді вітаміну С, вітаміну А (на які особливо багате його бадилля), вітаміну В9 (фолієвої кислоти), вітамінів групи В і PP, фосфору, йоду (даний овоч вважається лідером серед своїх побратимів по його змісту), кальцію, заліза, міді, магнію, калію, каротиноїдів, клітковини, лютеїну, корисних флавоноїдів. Стільки користі в цьому корнеплоді робить його одним з найцінніших продуктів у нашому харчуванні. Рецептів страв, яких можна приготувати з буряку надзвичайно багато, і ось один із них….
Тобі знадобиться:
- 2 невеликих буряки;
- 50 граммів грецьких горіхів;
- невеликий пучок кропу.
Заправка:
- 2 столові ложки оливкової олії;
- 2 чайні ложки бальзамічного або виноградного оцту;
- 1 чайна ложка рідкого меду;
- сіль;
- перець;
- готова суміш прованських чи італійських трав.
Спосіб приготування:
Залишити відповідь