Привіт друже!
Раді вітати тебе на нашій смачній сторінці.
Літо – час морозива, сорбетів та лимонаду… Ми впевнені, що ці смаколики краще не купувати в першому-ліпшому магазині, а – приготувати вдома, адже за цієї умови отримаєте смачні і натуральні літні ласощі. Тож сьогодні ми охоче поділимося з тобою рецептом апельсинового сорбету. Процес приготування тебе приємно здивує своєю легкістю, а смак – натуральністю і яскравістю. Тож розпочнемо…
Тобі знадобиться:
- 3 апельсина (700 граммів);
- 100 граммів ягід (полуниця, ожина, лохина, чорниця, малина тощо).;
- формочки для пригоування морозива.
Спосіб приготування:
З апельсинів вичави сік. “Вилови” кісточки, адже вони не дуже смакуватимуть в готовому сорбеті.
Лохину або будь-які інші ягоди помий та висушити. Великі ягоди необхідно розрізала навпіл. Якщо береш полуницю її також треба буде порізати половинками чи четвертинками.
Ягоди виклади в спеціальні форми для морозива. Якщо таких немає, – не засмучуйтеся. Виклади ягідки в невеличкі однорозові стаканчики.
Закрий формочки спеціальними кришичками з тримачами. Якщо готуєш сорбет в одноразових стаканчиках – встроми дерев’яні палички чи зубочистки, акуратно прикрий харчовою плівкою.
Постав в морозильну камеру на 4-6 годин, або ж на ніч.
Залишити відповідь