Апельсиновий сорбет

Привіт друже!

Раді вітати тебе на нашій смачній сторінці.

Літо – час морозива, сорбетів та лимонаду… Ми впевнені, що ці смаколики краще не купувати в першому-ліпшому магазині, а – приготувати вдома, адже за цієї умови отримаєте смачні і натуральні літні ласощі. Тож сьогодні ми охоче поділимося  з тобою рецептом апельсинового сорбету.  Процес приготування тебе приємно здивує своєю легкістю, а смак – натуральністю і яскравістю. Тож розпочнемо…

Тобі знадобиться:

  • 3 апельсина (700 граммів);
  • 100 граммів ягід (полуниця, ожина, лохина, чорниця, малина тощо).;
  • формочки для пригоування морозива.

Спосіб приготування:

З апельсинів вичави сік. “Вилови” кісточки, адже вони не дуже смакуватимуть в готовому сорбеті.

Лохину або будь-які інші ягоди помий та висушити. Великі ягоди необхідно розрізала навпіл. Якщо береш полуницю її також треба буде порізати половинками чи четвертинками.

Ягоди виклади в спеціальні форми для морозива. Якщо таких немає, – не засмучуйтеся. Виклади ягідки в невеличкі однорозові стаканчики.

Закрий формочки спеціальними кришичками з тримачами. Якщо готуєш сорбет в одноразових стаканчиках – встроми дерев’яні палички чи зубочистки, акуратно прикрий харчовою плівкою.

Постав в морозильну камеру на 4-6 годин, або ж на ніч.

Виходить неймовірна смакота. Великий плюс цього рецепту в тому, що він дуже швидко готується. Варіантів приготування безліч. Ти можеш використати будь-який фруктовий сік, поєднуючи його з ягодами.
Єдине, – потрібно запастися терпінням і дочекатися поки цей заморожений десерт замерзне в морозильній камері.
Процес його приготування не є довгим та клопітким. Проте ми точно знаємо, що наш сорбет є на 100 % натуральним і корисним.

Смачного!

Джерело: http://olvenkylinar.blogspot.com
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.