Привіт друже!
Чи любиш ти цукерки так, як любимо їх ми? Звичайно! Всі люблять цю смакоту! А чи коштував ти домашні цукерочки? Вони не гірши, а й навіть й смачніші за магазинні! Пропонуємо тобі приготувати і порівняти, і запевняємо, що ти не будеш розчарований!
У рецепті використовується 2 склянки горіхів. Один стакан будемо використовувати з цільними ядрами горішків, другий – в подрібненому вигляді для обвалки наших цукерок.
Тобі знадобиться:
- Пластівці вівсяні Геркулес, які не потребують варіння – 3 склянки;
- Масло вершкове 82,5% 200 граммів;
- Молоко домашнє 15 столових ложок;
- Какао-порошок 7 столових ложок;
- Горіхи волоські – 2 склянки;
- Цукор – 1 склянка;
- Ванільний цукор – 1 пачка.
Спосіб приготування:
-
Підготуй всі інгредієнти. Підсуши в гарячій духовці на невисокій температурі пластівці Геркулес до появи горіхового запаху, залиш остигати;
-
Далі підсмаж волоські горішки 2 склянки, один з них подрібни ступкою. В них ми будемо обвалювати наші тістечка.
-
В каструлі на маленькому вогні розтопи вершкове масло, не доводячи до кипіння.
-
У нього додай цукор, ванілін, молоко, вівсяні пластівці, добре перемішай, щоб все розчинилося і не було грудок.
-
В кінці вимішування додай какао порошок і залиш масу на 15-20 хвилин, щоб трохи затягнулася.
-
Далі сформуй кульки, всередину ховаємо ціле ядро горіха і обвалюємо у подрібнені волоські горіхи. Ставимо в холодильник на 3-4 години наші цукерки.
От наші цукерки і готові! Смачного!
Джерело: http://papinaeda.com
Залишити відповідь