Дюжина баек Соломона ХII

 

Надємлинский, Алексей     Дюжина баек Соломона ХII [ Текст] : повесть-сказка / Алексей Надэмлинский. – К. : Грани-Т, 2007 – .   Кн. 1. – 2007. – 95 с : ил.

Привіт, юні друзі! Я, Почитайка, звертаюсь сьогодні долюбителів сміху і гумору. Саме для вас написав книги відомий письменник Надємлинский, Олексій.  Вони присвячені байкам папуги Соломона ХІІ. Прочитайте їх, і отримайте задоволення!  

Як ви гадаєте, чого не вистачало «для повного щастя» звичайній одеській родині, котра складається з двох доньок-зірвиголів, серйозного батька та матері, котра усе тримає під своїм контролем? Виявляється, їм не вистачало Соломона! Ні – не історичного царя. А балакучого папуги Соломона, котрий, як і належить справжньому одеситу, має відмінне почуття гумору і вміє красиво розповідати історії так, що важко відрізнити правду він каже чи вигадує… Будьте впевнені, у компанії цього унікального папуги не будуть сумувати ані дорослі, ні діти!  Все добре завжди повертається! Повернувся до нашої родини і вже відомий нам за книгою Олексія Надємлінського «Дюжина байок Соломона ХІІ». Та ще й надодачу зі здібністю вигадувати старі приказки на новий лад. В новій книзі чудового автора «Вурчання старого такса» на читача очікує нова порція веселих та повчальних байок про життя героїчного пса на прізвисько Такс. Чому героїчного? Як кажуть мудрі папуги: «Книга – джерело знань. Потрібно лише вчасно відкрити і прочитати!»

Для тих, хто не читав книги «Дюжина байок Соломона ХІІ», рекомендуємо негайно зробити це, як кажуть в Одесі, аби не жалкувати.

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.