Подорож у Дивне або Нова Казка

   

20 квітня у рамках XVI виставки місцевих видавництв «Миколаївська книга – 2018» відділ обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів презентував книгу Тетяни Свірської «Подорож у Дивне або Нова Казка». Читачі – учні школи № 34 4-А класу із задоволенням та великим бажанням відгукнулися на запрошення. Крім дітей на презентацію книги завітали і поважні гості: миколаївські письменники Людмила Яківна Чижова, Ольга Славна та Юлія Поліщук, заслужений викладач з великим стажем і редактор книги Інна Юхимівна Береза.

    

Тетяна Дмитрівна Свірська з легкістю, позитивом та невимушеністю розповідала читачам про події у книзі, про героїв та дуже-дуже важливі речі, які слід пам’ятати усе життя кожному із нас. Діти також активно приймали участь у презентації: представляли інсценізацію уривка казки у ляльковому театрі книги «Буратіно», давали свої відповіді на запитання, вигадували позитивні риси характеру негативним персонажам, фантазували та мріяли, ставили запитання письменниці.

   

Не обійшлося і без приємних сюрпризів та подарунків: Тетяна Свірська разом з миколаївським видавництвом «Іліон», у якому була видана книжка, подарувала кожному читачеві блокнот для мрій та фантазій та усім гостям презентації – смачнющі смаколики!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.