Цілющий смаколик

Привіт друже!

До кінця зими організм як ніколи відчуває дефіцит вітамінів. Так що, в цей період, краще зробіть вибір на користь фруктів. Але як запекти яблука в духовці, щоб корисних речовин залишилося якомога більше? Цей рецепт як раз підійде як цілющий смаколик.
Як ми і обіцяли минулого разу, продовжуємо ділитися з тобою рецептами печених яблук.

Яблука, запечені в духовці. Рецепт з корицею і лимоном

Тобі знадобиться:
  • Яблука — 6 шт .;
  • Лимон — 1 шт .;
  • Мед  — 2 ст.л .;
  • Кориця — 1/4 ст.л .;
  • Ваніль — 1/4 ч.л .;
Приготування 
У центрі чистих яблук, з боку плодоніжки за допомогою ножа виріжи воронку середньої глибини, щоб була можливість вилучити серцевину, але отвір наскрізним бути не повинен.
Лимон з шкіркою подрібни в м’ясорубці або блендері, або натри на тертці. Потім змішай з ваніллю і медом.
Тепер начиняємо плоди. У кожен фрукт виклади спочатку щіпку кориці і заповни лимонно-медової масою.
У деко постав яблучка, залий 125 мл води і відправ в духову шафу на півгодини при температурі 200С.
Коли яблучка спечуть, можна посипати їх цукровою пудрою і скропити карамельним сиропом. До гарячого чаю з м’ятою такий десерт буде просто незрівнянним.

Смачного настрою!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.