Все не як у казці!

    Гейл, Ш. Все не як у казці [Текст] = The Unfaires of Them All : [роман : для дітей мол. та серед. шк. віку] / Ш. Гейл ; пер. з англ. О. Стасюк. – Київ : КМ-БУКС, 2016. – 320 с.

Привіт усім! Я, Почитайка, пропоную вашій увазі магічно-казкову повість Шеннона Гейла «Все не як у казці». Шкільні будні можуть перетворитися на фантастичну історію, коли події відбуваються у Школі Казок. Друга книга трилогії «Ever After High»  «Все не як у казці» розповідає про протистояння, явище нерідке й у звичайних школах. Учні, яким доля посміхається стати позитивними казковими героями, готові зберігати традиції Казкового Королівства. А такі як Рейвен Квін, які прагнуть змінити майбутне, відчайдушно бунтують. Але виникає ситуація, яка вимагає примирення задля порятунку однокласниці Медлін. Що оберуть герої книги? Читай та дізнайся!

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.