Привіт, дорогий друже!
Цього року врожай абрикосів просто неймовірний, чому б цієї нагоди не приготувати щось смачненьке?
Інгредієнти:
-
вершкове масло – 100 грам;
-
печиво – 200-250 грам;
-
абрикоси чи персики – 300 грам;
-
м`який сир – 500 грам;
-
цукор – 1 склянка;
-
яйця – 2 шт.
Готуємо!
Подрібнене печиво змішай з маслом і виклади цю суміш на деко, застелене папером для випікання.
Сир змішай з яйцями, пів склянкою цукру та ваніллю.
Абрикоси чи персики дрібно наріж, додай півсклянки цукру вари на слабкому вогні 10 хвилин.
Третину відварених фруктів додай до сиркової маси. Добре вимішай і виклади на корж із печива і масла.
Зверху на сиркову масу викласти решту відварених абрикосів чи персиків. Випікай пиріг у духовці 40 хвилин.
Смачного абрикосового дня!
Залишити відповідь