Абрикосовий пиріг

Привіт, дорогий друже!

Цього року врожай абрикосів просто неймовірний, чому б цієї нагоди не приготувати щось смачненьке?

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 100 грам;
  • печиво – 200-250 грам;
  • абрикоси чи персики – 300 грам;
  • м`який сир – 500 грам;
  • цукор – 1 склянка;
  • яйця – 2 шт.

Готуємо!

Подрібнене печиво змішай з маслом і виклади цю суміш на деко, застелене папером для випікання.
Сир змішай з яйцями, пів склянкою цукру та ваніллю.
Абрикоси чи персики дрібно наріж, додай півсклянки цукру вари на слабкому вогні 10 хвилин.
Третину відварених фруктів додай до сиркової маси. Добре вимішай і виклади на корж із печива і масла.
Зверху на сиркову масу викласти решту відварених абрикосів чи персиків. Випікай пиріг у духовці 40 хвилин.

Смачного абрикосового дня!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.