Ангел Золоте Волосся

Зірка Мензатюк.  Ангел Золоте Волосся. –

Львів: Видавництво Старого Лева, 2014. – 124 с.

 “Ангел Золоте Волосся” нагадає усім читачам: і дорослим, і малечі про те, що ДИВО справді існує, що воно може статися з кожним із нас. Просто  потрібно ПОВІРИТИ у нього.

“Ангел Золоте Волосся” – це книжка про звичайну школярку Галинку, яка навчається у звичайній київській школі у четвертому класі. Разом з нею навчаються діти РІЗНИХ батьків (як і у будь-якій іншій школі): бідні та багаті, зухвалі та жадібні. Але, як відомо, діти копіюють поведінку своїх батьків, повторюють їх слова, а інколи і вчинки. Цікаво спостерігати, як же складаються взаємовідносини школярів.

А ще ця книга про БІДУ, що сталася у родині Галі: молодший братик Степанчик серйозно хворіє, і йому терміново потрібна дорога операція за кордоном. Грошей не те що бракує, їх просто немає у родині. Залишається тільки СПОДІВАТИСЯ на диво.

Рекомендуємо читати книгу “Ангел Золоте Волосся” дітям РАЗОМ з батьками. По-перше, щоб обговорювати ситуації та стосунки, що складаються між дітьми. По-друге, батьки зможуть краще зрозуміти вчинки дітей. А по-третє, ви зможете разом здійснити подорож у МИНУЛЕ і дізнатися деякі серкети і таємниці знаменитої Києво-Печерської Лаври.

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.