Ракета на чотирьох лапах !

  2 Стронг, Д. Ракета на чотирьох лапах [Текст]: повість / Джеремі Стронг; пер. з англ. В. Морозова. – Львів: Видавництво Старого Лева, 2015.- 191с.

Привіт! Я, Почитайка, запрошую вас до читання нової книги відомого писменника Джеремі Стронга «Ракета на чотирьох лапах”.  Ця книга  саме для вас! Вона написана з великим почуттям гумору. Головний герой – власник гіперактивної собаки Стрілки. У Стрілки є одна хороша риса – вона дуже швидка. Але до її шаленої енергії додається непослух і талант потрапляти в неприємності.

Одним словом, Стрілка – це Ракета на чотирьох лапах. Собака-ракета разом зі своїм господарем завжди потрапляє у веселі пригоди. Ви заінтриговані? Тоді не втрачаємо часу і починаємо читати . Впевнена, що ви не відірветеся до останньої сторінки.  До тогож у книзі багато дотепних жартів.

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.