Історії Чарівного Лісу

Усе, що написано у цій книжці – щира правда!

     Десь в українських Карпатах  є незвичайне місце – Чарівний Ліс. Чому незвичайне – тому, що усі тамтешні звірята знають людську мову,  ходять у школу, дружать і допомагають один одному.

     Так от, у цьому лісі живе слоник, на ім’я Дзвоник. Він – першокласник. Але у школу ходити не любить. І не тому, що йому не подобається навчатися. Навпаки – дуже подобається. Але, на відміну від інших учнів-звірят, він такий великий і незграбний, що завжди на когось випадково наступає. Не рятує навіть дзвіночок, що йому мама на хвостика прив’язала.

     Коли це трапляється, він скрикує «ой», миттю червоніє від сорому й просить вибачення. Тож лісові школярі зі слоненям не дружили, а всіляко оминали. Хто ж хоче, щоб його розчавили? Навіть якщо випадково!img098

     Отож Дзвоник був самотній. Звісно, в нього були і мама, і татко, але ж вони дорослі. А йому так хотілося мати друзів…. Це була його недосяжна мрія.
Та одного разу все змінилося.

Хочете знати, що і як?

Тоді раджу вам самим прочитати цю книгу.

Мерщій, перегорніть її першу сторінку – і двері до Чарівного Лісу відчиняться для вас!

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.