Уважаемые родители! Эта книга для ВАС!

Image0192Чуб, Наталія Валентинівна.

Раз, два, три, чотири, п’ять, просто все запам’ятать… [Текст] : корисна книєжка про те, як розвивати дитячу пам’ять : це зовсім не складно… і вже точно можливо! / Н. В. Чуб. – Харків : Віват, 2014. – 128 с. : іл. ; 26 см. – (Розумна дитина) (Школа раннього розвитку).

У наш час, коли на дітей звалюються потоки інформації, шкільна програма перевантажена й дітям доводиться запам’ятовувати безліч усього, мати гарну пам’ять дуже важливо.Пам’ять у нас у всіх різна – хтось вірші запам’ятовує, хтось телефонні номери, хтось дорогу…Вчені запевняють, що людська пам’ять безмежна. І що ми використовуємо її потенціал лише на 10%.

А що потрібно робити для розвитку дитячої пам’яті? У цьому допоможе вам  книга Наталії Чуб  – чудовий посібник, спрямований на розвиток дитячої пам’яті. На її сторінках ви знайдете відповіді на запитання, які найчастіше ставлять батьки та вчителі.

Як змінюється дитяча пам’ять, коли малюк дорослішає?

Чому одна інформація запам’ятовується, а інша – ні?

Як перевірити дитячу пам’ять?

Що робити, якщо малюк погано запам’ятовує?

З якого віку можна розвивати пам’ять?

А далі, у другій частині книги, подається безліч цікавих та веселих  ігрових вправ та завдань, які допоможуть покращити пам’ять вашого малюка. Ці вправи можна використовувати і вдома, коли ви зі своїм малюком граєтеся, гуляєте, відпочиваєте, і в дитячому садочку. Головне  – якнайбільше фантазії, гарного настрою та наполегливості.

Image0194 Image0193

 

Ця книжка знадобиться батькам, вихователям та психологам.

Головне – вірити і знати: пам’ять поліпшити можливо!

Проведіть час  із дитиною не лише цікаво, а й корисно!

 

Рубрика: Сімейний читаймер  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.