Добрий світ казок Зірки Мензатюк

СлайдСьогодні, 26 листопада, читачі відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів спілкувалися у скайпі зі знаменитою дитячою письменницею Зіркою Мензатюк. Маленьким читайликам дуже сподобалося знайомство із письменницею, тому що Зірка Захаріївна добра, щира і відкрита людина.

Пані Зірка багато розповідала діткам про себе, своє дитинство, про улюблені книги і казкових героїв свого дитинства, про улюблені свята, про мандрівки і подорожі Україною і світом і, звичайно, про свої книги. Письменниця навіть зачитала дітям одну із своїх казок. А наші малята, у свою чергу, підготували сюрпризи для Зірки Захаріївни: вони проявили себе справжніми акторами,  інсценізувавши одну із казок письменниці і намалювавши малюнки до прочитаних книг.

100_5665  Image0125  Image0124 Image0130

Image0126  Image0127  Image0128  Image0129

Image0131  Image01214

Дуже приємно, що наші сучасні українські письменники із задоволенням і бажанням ідуть на дружній контакт з маленькими читачами.

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.
2 коментарі
  1. Зірка :

    Дякую за хорошу зустріч, за сюрпризи! В наш час доводиться докладати немалих зусиль, щоб прилучити діток до читання. Було приємно бачити, з якою вигадкою й любов’ю зацікавлюють малюків книжкою миколаївські бібліотекарі. І – для мене радісна несподіванка, що в Миколаєві дітки прочитали так багато моїх книжок!
    Щиро – Зірка Мензатюк

    • Littlepeople :

      Дуже приємно чути і бачити від вас такі хороші і добрі коментарі. Ми з дітками старалися. Дякуємо за скайп-зустріч і спілкування!!! :))) Наші читачі у захваті!

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.