11 Кокотюха, А. Мисливці за привидами [Текст] : [повість] / А. А. Кокотюха. – Київ : Грані-Т, 2008. – 80 с.  – (Дивний детектив-08).

Привіт усім! Я, Почитайка, запрошую вас до читання книги  відомого писменника Андрія Кокотюхи «Мисливці за привидами». Разом з головними героями на вас чекає детективне рослідування. У неприємності потрапляє Максим, який прийшов фотографувати футбольне змагання, аж раптом сам опинився на воротах своєї команди. Неспортивний шахіст не зміг бути гідним захисником воріт, і команда програла з його вини. Зрозуміло, що така поразка лягає плямою на імідж хлопця і змінює ставлення однокласників, а Денис зриває злість на слабакові. Тільки емоції потрібно відкласти на потім, бо є людина, яка конче потребує допомоги. Максиму треба вирішити одразу кілька питань: чи існують «привиди» насправді і якщо «так», то що з тою нечистю робити? Чим же закінчиться ця дивовижна пригода, ви дізнаєтесь, прочитавши книгу.  Приємного читання!

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.