Світ дитячої душі

Image0076Фесюкова, Л. Б.  Виховуйте мене правильно [Текст] : настільна книга для батьків / Л. Б. Фесюкова. – Харків : Ранок, 2010. – 192 с. : іл. ; 21 см. – (Родинна академія).

У чому щастя родини? Звичайно, в дітях! Точніше, в їхніх радощах, успіхах, здоров’ї та благополуччі. А з чого складається щасливе дитинство? З батьківської любові, турботи та родинного тепла. Як правильно виховати дитину? Це питання викликає чимало суперечок серед педагогів, але всі вони одностайні в одному: щоб виховувати дитину, її треба знати.

Ця книга пропонує вам відкрити для себе формулу справжньої родини, краще пізнати себе та своїх близьких, навчитися не виховувати дітей, а плекати їхні душі. Завдяки цікавим анкетам і тестам, іграм, оповіданням і віршам, які органічно вплетені в канву розповіді, книга перетворює монолог автора на активний діалог із читачем. А слушні поради допоможуть вам знайти спільну мову між усіма членами родини.

Книга дасть відповіді на такі запитання батьків:

  • Що таке щаслива родина?
  • Чим є рідна оселя для дитини? Як започаткувати добрі родинні традиції?
  • Якими правами володіє дитина?
  • Навіщо малюкові мама й навіщо тато?
  • Як виховувати дівчат і хлопчиків?
  • Як зробити дитину успішною?
  • Як ставитися до покарання?
  • Як знайти спільну мову з дитиною, зважаючи на її темперамент, характер і знак зодіаку, під яким вона народилася?

Шановні дорослі, подаруйте своїй дитині прекрасний світ дитинства, щоб вона зберегла його на все життя і була щасливою. А допоможе вам у цьому настільна книга для батьків: Л.Б.Фесюкова «Виховуйте мене правильно».

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.