Подарунок

Всім привіт! Сьогодні моя розповідь  ось про цю чудову книгу:

Владимирська, Г. О. Хлопчик, якого подарували цуцику [Текст] : повість : [для дітей мол. та серед. шк. віку] / Г. О. Владимирська, П. О. Владимирський ; пер. з рос. І. М. Андрусяка ; [авт. післям. Д. Сабол] ; худож. Ю. Тверітіна. – Київ : Грані-Т, 2011. – 80 с. : ілюстр. ; 21 см. – (Книготерапія).

Скажу відверто – вона мені дуже сподобалася. Кожна дитина  у своєму житті мріє, щоб їй подарували якусь живу істоту – песика, кішечку, рибку, папужку тощо. І немає значення, якої породи, масті, кольору – головне, щоб це був саме її маленький, теплий і люблячий друг.

Ось і Олесь мріяв, про свого маленького друга.

“Дорога мамо! Поздоровляю тебе з Новим, дві тищі шерстим роком! Бажаю тобі Щастя, Здоров’я, втілення всіх планів і успіхів в особистому житті та на роботі! З нагоди Нового року прошу подарувати мене цуценяті! Обіцяю і урочисто клонюсь! Завжди виводити й годувати його! Мити йому лапи і чистити зуби та вуха перед сном! Твій син Олесь Кайдашенко”.

І, хоча мама була проти такого подарунка, Олесь та його цуценя все ж таки зустрілися!

img508“…  – Привіт!  –  подумало цуценя. – Мені подобається, як ти пахнеш. Ти їв смачний сніданок: грінки і молоко. І ще в тебе легкий подих.

– Ти –  біле цуценя! У тебе на лобі маленька зірочка з шерсті! А лапи товсті, як у тигреняти. Може, ти білий амурський тигр? І тебе випадково вважають цуценям! Який ти гарний. Ти мій! Мій власний! Я стану для тебе всім. А ти для мене. Я ніколи й нікому не дозволю тебе образити!…”

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.