Отто, Принц Львівський!

   2953_600 Росич,О. Отто, Принц Львівський : для середнього шк. віку / Олекса Росича; Літ. ред. Мар’яна САвка.– Львів : Вид-во Старого Лева, 2009.– 266 с.– (Дивовижні світи)

Привіт усім! Я, Почитайка,хочу познайомити вас з цікавою пригодницько – фантастичною книгою українського письменика Олекси Росича «Отто, принц Львівський». Разом з головними героями Любком та його найкращим другом Северином, які не вирізняються гарними оцінками з поведінки, ви будете мандрувати казковим Львовом та іншими світами. Львів галасливий і трохи дивний, бо у ньому мешкають дивні та емоційні люди.
Ви познайомитеся з пенсіонером паном Ступкою, який страшенно хропе ночами, чим неабияк дратує пані Гаркаву, що скаржилася на хропуна навіть мерові міста. Батьки Любка– талановиті арфісти, вони їдуть у турне Європою, лишаючи сина у Львові під наглядом сусіда пана Ступки. З цього насправді й розпочинаються справжні пригоди двох друзів. Вночі близько півночі Северин чує дивні звуки зі старовинного годинника і бачить бридких істот, які взялися незрозуміло звідки. Але у кімнаті потворки пробули недовго, посміялися з пана Ступки, якого чомусь називали Вашою Високістю, і накивали п’ятами, зачувши наближення Золотого Лорда.

Ви заінтриговані?

Хочете дізнатися, ким насправді є Пан Ступка?

Які таємниці приховує цей персонаж?

Про це ви дізнаєтеся, прочитавши книгу. А  якщо і вам закортить помандрувати у часі, то будьте готові до небезпек і, можливо, вам доведеться рятувати не лише власне життя, але й долю цілої країни.

Гарного вам настрою та фантастичних пригод!

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.