9789666616091   Нечуй – Левицький, І. Запорожці: повісті [для серед. шк.. віку] / Іван Нечуй – Левицький; ілюстр. Н. В. Задорожної .- К.: Школа, 2007. – 124с.: ілюстр. – (Хрестоматія школяра).

Усім привіт! Мабуть, немає жодної людини на нашій квітучій Україні, яка б не чула, яка б не знала про славну Запорозьку Січ, про січове лицарство – козацтво, про героїчні звитяги козаків у боротьбі з татарськими, польськими та іншими іноземними поневолювачами, у відстоюванні рідної землі і вольностей українського народу, про козацькі походи і подвиги. А що знаєте про козаків ви? Хто вони такі і чому їх так називають?      Я, Почитайка, рекомендую вам ознайомитися з  хвилюючою  повістю про вільну козацьку державу – Запорозьку Січ, яку написав для вас видатний український письменник Іван Семенович Нечуй – Левицький. Письменник перенесе вас  у зачарований казковий світ подніпровських порогів, познайомить з величним січовим козацьким лицарством, що навічно залишилося у пам’яті народній. Ви ніби станете свідками козацької доби. Я думаю, немає потреби переказувати всі перипетії цієї чудової казки – ви маєте чудову нагоду познайомитися з нею самостійно. А ще я прошу вас поділитися  зі мною своїми враженнями про цей твір. Чекаю на ваші відгуки!

 

 

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.