Український бестселер дітям!

 

   тереодори 1     Нестайко, В. В. Тереодори з Васюківки: трилогія про пригоди двох друзів: нова авторська редакція з новими епізодами / худож. А. Василенко. – К.: А- БА-БА- ГА-МА-ГА, 2006. – 354с.: ілюстр. – (Найкращий український дитячий роман).

     Привіт всім! Я, Почитайка, пропоную вашій увазі цікаву книгу відомого українського письменника Всеволода Нестайка «Тореадори з Васюківки». Важко знайти в сучасній літературі щось настільки веселе, талановите і дотепне, як ця неперевершена книга Всеволода Нестайка, якого називають Гоголем  сучасної української літератури.

Це пригодницько-гумористичний твір. Події, описані автором, настільки захоплюючі, що хочеться читати цю книгу від першої до останньої сторінки ще і ще.
Трилогія
складається з таких частин: «Пригоди Робінзона Кукурузо», «Незнайомець із тринадцятої квартири» та «Таємниця трьох невідомих». Герої повісті  Ява Рень та Павлуша Завгородній – звичайні школярі – підлітки, що мешкають у селищі Васюківка. Вони бешкетники, фантазери та «зривщики дисципліни». Проте, хлопці прагнуть зробити світ кращим, удосконалити в житті хоча б те, що їм до снаги. Скажімо, прорити в рідному селі метро… Або влаштувати справжню кориду биків… Або …хоча б «стати героями на весь світ»… Їхні вигадки – химерні й щирі, але мрії по-справжньому величні. Чи зможуть хлопці реалізувати свої мрії у реальність?  І у які історії та халепи вони потрапляють, ви дізнаєтесь, прочитавши до кінця цю веселу і дотепну книгу.

 

Гарних вихідних і читання до реготання!

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.