Абетка грошей!

 

кира3Шефер, Бодо. Пес на ім’я Мані, або Абетка грошей повість : [для серед. шк. віку] / Б. Шефер ; пер. з нім. Н. Іваничук ; іл. М. Шутурми. – Львів : Вид-во Старого Лева, 2008. – 232 с. : ілюстр.

Привіт усім! Я, Почитайка, запрошую вас до читання книги відомого фінансового консультанта Бодо Шефера «Пес на ім’я Мані, або Абетка грошей». Ця книга буде корисна кожному, хто готовий навчатися правильному ставленню до грошей.  

Дівчинка Кіра знаходить пораненого пса, який вміє розмовляти! Він відгукується на кличку Мані, і знає все про гроші. Дуже скоро Кіра, прислухаючись до порад Мані, стає справжнім фінансовим експертом і допомагає іншим правильно розпоряджатися грошима.

Якщо ви зацікавилися і хочете дізнатися багато корисного про гроші, тоді не гаємо часу –  беремо книгу в руки і починаємо читати!

У цієї історії буде продовження  не менш цікаве і захоплююче. І у вас неодмінно виникне бажання познайомитися з другою частиною повісті! 

Приємного читання і фінансової науки!

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.