Архив за 14 Лис 2017
14
Лис 2017
Привіт друже!
У нашому світі є страви, які з часом стають тільки краще, це відноситься до старовинного десерту, актуальному і популярному і донині. Переваг у такого кулінарного шедевра досить багато, це і різноманітність начинок, і смакове пишність, і користь, а також швидкість приготування. Яблуками України славилася в усі часи. Ці фрукти були невідє`мною частиною раціону харчування слов’ян з давніх пір. Як би там не було, ці фрукти вкрай корисні, особливо на вміст заліза. Ти коли-небудь звертав увагу на те, що зріз яблука стає коричневим? Все пояснюється окисленням Fe при взаємодії з киснем, а кажучи банальною мовою, яблучко просто-напросто іржавіє. Однак відкинемо уроки історії та хімії назад і приступимо до кулінарії.
далее »