Архив за 16 Січ 2014

Знайомтеся – гурток «Лялькова країна»

Хочемо познайомити вас, любі читачі, з нашими новими друзями. Це гурток «Лялькова країна» (керівник Олена Олексіївна Червак) Палацу творчості учнів м. Миколаєва.

Виставка їх робіт стала  справжнім новорічним подарунком для наших читачів. далее »

Рубрика: Хобі і ти  Метки:  Ваш отзыв

А ви знаєте, що…

качан16 січня свій день народження відзначає наш земляк, дитячий письменник Анатолій Качан. Сьогодні його творчість відома кожному українському школяреві.  У переліку творчих здобутків письменника – добірки поезій, що увійшли до шкільних підручників і посібників, численні публікації в зарубіжних виданнях, пісні, написані у співавторстві з відомими українськими композиторами, статті та інтерв’ю з проблем дитячої літератури.

Добре знайомі з його творчістю користувачі Інтернету та радіослухачі. Він є автором багатьох поетичних збірок, зокрема «До синього моря хмарина пливе», «Чари ворожбита», «Хвиля хвилю доганяє», відзначених преміями імені Лесі Українки, імені Віктора Близнеця, імені Євгена Плужника та імені Бориса Нечерди.

Щиросердечно вітаємо Вас, Анатолію Леонтійовичу, із днем народження! Зичимо Вам міцного здоров’я на довгі і щасливі роки, невичерпної енергії, окриленого настрою, щастя і добра, творчого довголіття і натхнення! З нетерпінням чекаємо нових книг та зустрічей з Вами в нашій бібліотеці!

Рубрика: Краєзнайка  Метки:  Ваш отзыв

Мирись, мирись, мирись…

762393_miris-miris-i-bolshe-ne-derisПривет, друзья! Бывает, и вы, думаю, со мной согласитесь, что мы иногда ссоримся со своими друзьями. Но поссориться – легко, а вот сделать первый шаг к примирению – как раз наоборот. далее »

Рубрика: Давай дружити  Метки:  Ваш отзыв