У захоплюючу подорож з книгою Жуля Верна!

дети капитана грантаВерн Ж. Діти капітана Гранта. – Харків: ТОВ «Septima»; 2006. – 752с.- (У світі пригод).
Привіт, хлопці! Я, Почитайка, пропоную вам поринути у захоплюючу подорож з книгою відомого французького письменника Жуля Верна «Діти капітана Гранта». Сміливий шотландець — капітан Грант — вирушає в подорож, поставивши собі за мету дослідити острови Тихого океану. Коли його експедиція потрапляє в біду, не залишається нічого іншого, як покластися лише на долю і морські хвилі. Пляшка із запискою про місцезнаходження капітана Гранта потрапляє до його співвітчизника лорда Гленарвана. У записці  трьома мовами написане прохання про допомогу.
Вода сильно зіпсувала документи, однак вдалося встановити місцезнаходження капітана Гранта і членів його екіпажу. Власник яхти «Дункан» лорд Гленарван їде в Лондон, щоб організувати рятувальну експедицію на пошуки капітана Гранта. З неймовірними пригодами мандрівники перетинають Патагонію, відвідують острови Трістан-да-Кунья і Амстердам, проходять південно-східну Австралію, потрапляють в полон до людожерів маорі. На 37°11′ південної широти залишається лише маленький острів Табор, де вони і знаходять капітана.
Чим же закінчиться ця пригодницька історія? Ви дізнаєтесь самі, прочитавши книгу від початку і до кінця. Разом з головними героями ви подолаєте всі пригодницькі труднощі, які будуть на вашому книжковому шляху. Тож вперед в мандрівочку по океанам і морям!
Бажаю цікавих вражень і незабутньої подорожі!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.