Червоний Хрест України запрошує !

                         Запрошуємо до співпраці:

                             Товариство Червоного Хреста України

                     Натуральна допомога

            Миколаївська Обласна організація Товариства Червоного Хреста України працює з усіма категоріями людей в залежності від їх потреб. Інколи, у зв’язку із виникненням непередбачуваних обставин, якими можуть бути надзвичайна ситуація, втрата рідних, роботи, дому чи інші, людина потребує найнеобхіднішого. Саме задля цього ми впроваджуємо програму «Чобіток»  для залучання натуральної допомоги від населення.

            З цією метою по області діє 25 банків одягу, які знаходяться в кожній міськрайонній організації Товариства Червоного Хреста.

            Звертаємось до Вас, шановні миколаївці, до всіх тих кому не байдужі біль і горе, із закликом до конкретного і дієвого милосердя  та підтримати доброчинну акцію Товариства і допомогти поліпшити життя тим хто це потребує.

           Ми будемо вдячні Вам за посильну допомогу у цьому напрямку. Для того, щоб поділитися речами, Вам необхідно звернутися до найближчого осередку Товариства Червоного Хреста України. Наші фахівці приймуть Вашу допомогу із щирою подякою.

           Довідки за телефонами: (0512) 462316, 462317. Адреса Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України : м.Миколаїв, пр..Леніна, 21.

Як перетворити речі на пожертву?

  • Краще всього, перед візитом до банку одягу зателефонувати до місцевого осередку Червоного Хреста та з’ясувати, в чому вони конкретно мають потребу на даний момент. Зазвичай, в кожному відділенні Червоного Хреста є плакати-оголошення з переліком необхідного.
  • Менш за все, речі повинні нагадувати ті, від яких вирішили позбавитись як від „непотрібного хламу”. Для непотрібних речей існують контейнери на подвір’ях, якими також користуються нужденні.
  • Для того, щоб річ перетворилася на пожертву, потрібні зусилля, – речі слід перебрати, випрати, почистити, іноді заштопати, вставити резинку, блискавку – пришити ґудзики, петлі, вимити взуття, вставити шнурки. Деякий верхній одяг а також м’які іграшки потребують додаткової чистки.
  • Що найчастіше потрібно? Брюки, сорочки (багато хто надає перевагу темним), спортивні костюми, тренувальні штани, взуття. Для жінок та дітей – плаття, спідниці, штани, кофти, взуття. Наші підопічні – люди різного віку: багатодітні матері, люди що потрапили в скрутне матеріальне становище, самотні люди похилого віку.
  • Підготовлені з душею, турботою речі стають дійсною пожертвою та допомогою і дивлячись на щасливі очі нужденних так і хочеться сказати «Носіть на здоров’я!»
Рубрика: Здоров'я - INFO  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.