Справжні друзі

Дорогі друзі!

 Знайомтесь: казка  учениці 3-Б класу школи № 59 Лінь Віри  про справжню дружбу.

Десь недалеко є чарівний ліс. Він розташований біля гарного озера. В цьому лісі живуть різноманітні звірі. Живе у тому лісі і сором’язливий зайчик Вухастик. Він був такий сором’язливий, що навіть ні з ким не розмовляв, не грав, навіть соромився самого себе, своїх великих вух.

«Не треба соромитися себе, знайди собі друга,» – говорила йому мама. Але Вухастик ховався у великій траві, і його ніхто не помічав.

Одного ранку Вухастик сидів біля озера, як завжди, один. «Я хочу знайти друга», – бажав Вухастик. – «Але як, якщо мене ніхто не помічає?» Вухастик сумно нахилив голову. Він не міг повірити своїм очам! В озері сидів інший маленький зайчик, з такими ж самими великими вухами.

Вухастик почав скакати від задоволення. Зайчик в озері робив те ж саме. «Привіт!» – сказав Вухастик. «Привіт!» – привітався зайчик в озері. «Ото ж я потоваришував?» – закричав Вухастик. – «Треба тільки подумати!» Він був такий задоволений, що забув про свою сором’язливість.

Він біг додому і всім розповідав новину. Я навчився, як надбати друзів!» – Вухастик кричав несамовито.

З тих пір усі звірі помітили його! Незабаром у Вухастика з’явилося багато друзів. Але він ніколи не забував навідувати свого першого друга.

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.