День Льодовара

День ЛьодовараНапевно, мало хто знає, що то за люди – льодовари. А вже про те, що існує їхнє професійне свято – День Льодовара, що відзначається щороку 16 січня, взагалі ніхто, крім їх самих, не здогадується.

День Льодовара відзначається 16 січня на згадку про людину, яка винайшла комбайн для заливання та відновлення льоду. Звали його Френком Замбоні і народився він саме цього дня у Сполучених Штатах у перший рік минулого століття. З того часу минуло багато років, а принцип дії його машини майже не змінився.

Відзначати це свято прийнято, зрозуміло, на ковзанах, насолоджуючись приємним ковзанням. Чим більше людей виходить цього дня на лід, тим краще.

Масове катання на ковзанах 16 січня – це вираз подяки людям, які готують лід та визнання виняткової важливості їхньої досить рідкісної та незвичайної професії.

День Льодовара День Льодовара День Льодовара День Льодовара

Рубрика: Арка новин
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.