Франк Ейнштейн і біоактивна штуковина

Щєшка, Джон. Франк Ейнштейн і біоактивна штуковина [Текст] : [повість : для дітей мол. та серед. шк. віку]. Кн. 5 / Дж. Щєшка ; пер.з англ. І. Ємельянової ; іл. Б. Біґґса. – Київ : КМ-БУКС, 2020. – 176 с.

Привіт, юні друзі! А ми продовжуємо спостерігати за новими пригодами і винаходами Франка Ейнштейна.

Бряк серйозно крякнув, чи то пак зламався, заповідник нещадно вирубується таємничою фірмою, наша планета задихається від сміття – що взагалі відбувається в житті юного винахідника Франка Ейнштейна? І що робити, коли довкола геть усе йде не за планом? Тільки без паніки! Франк Ейнштейн і його вірний друг Вотсон усе владнають.

Франк Ейнштейн (А) – юний геній, науковець і винахідник. Дзвяк (В) – самозбірка особа зі штучних інтелектом. Бряк (С) – майже самозбірна особа зі штучним майже інтелектом. Разом вони створюють Біоактивну Штуковину, винахід, здатний урятувати планету (D). Та в Мідвілському лісовому заповіднику коїться щось таємниче – таке, що загрожує існуванню всього людства, якщо наші герої не з’ясують, хто чи що за цим стоїть!

Джон Щєшка – американський дитячий письменник, народився 8 вересня 1954 року, у місті Флінт, штат Мічиган. Він є національно визнаним захисником читання та засновником програми ” Хлопці читають” – веб-програми грамотності для хлопців, місія якої – “допомогти хлопчикам стати мотивованими читачами протягом усього життя”.

Щєшка був першим національним послом США з літератури для молодих людей , призначеним бібліотекарем Конгресу на календарні 2008 та 2009 роки. Він отримав медаль від президента Джорджа та першої леді Лори Буш. Щєшка подорожував світом, пропагуючи літературу для молоді. І зараз він майже впевнений, що має дипломатичний імунітет.

З 1989 року Джон написав занадто багато книг, щоб їх можна було порахувати. Його книги отримали цілу безліч нагород. Деякі з них перетворили на телевізійні шоу.

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.