Країна історій. Чари Бажання

Колфер, Кріс. Країна історій. Чари Бажання : [роман : для серед. та ст. шк. віку]. Кн. 1 / К. Колфер ; пер. з англ. А. О. Юрченко ; іл. Б. Дормана. – Харків : Ранок, 2020. – 448 с.

Привіт! Почитайка рекомендує першу книгу циклу «Країна історій» відомого американського співака, актора та письменника Кріса Колфера!

Коли бабуся подарувала близнюкам Коннеру та Алекс «Книгу історій» – сімейну реліквію, вони навіть і не уявляли, що вона забере їх до свого світу – світу, де всі казкові герої справжні. Де Золотоволоска у розшуку, Спляча Красуня шукає спосіб пробудити своє королівство від сну, а королева Попелюшка от-от народить дитинку! Як би казковий світ не подобався Алекс, близнюки розуміють, що мають повернутись додому. Зробити це можна, лише зібравши всі інгредієнти для Чар Бажання. Однак часу в них обмаль, бо Лиха Королева також має заповітне бажання і вона їм не поступиться. Справдиться лише одне бажання. Але чиє?

Кріс Колфер – американський співак, актор, письменник. Колфер народився 27 травня 1990 року в місті Кловіс, штат Каліфорнія. У школі активно брав участь в театральних постановках як актор і режисер, був президентом клубу письменників, редактором шкільної літературної журналу, а також неодноразовим переможцем в різних дебатах. Кріс Колфер – володар премії «Золотий глобус», а його книги неодноразово займали перше місце в списку бестселерів The New York Times.

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.